Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

iPhone 15 aanbieding | Tot € 466,- korting op toestel en abonnement

Heb je al een tijdje de iPhone 15 op het oog? Dan is dit een heel goed moment om ‘m te kopen! Je koopt de iPhone 15 nu met veel korting bij Vodafone. Met de Vodafone Runners profiteer je nu van korting op het toestel én abonnement. En daarnaast kom je in aanmerking voor nog meer korting als je tussen de 18 en 28 jaar bent. Dan krijg je, met de Vodafone Young korting, nog eens tot € 7,50 korting per maand op je abonnement. Lees snel verder over deze iPhone 15 aanbieding.

Bekijk de iPhone 15 aanbiedingen bij Vodafone

 

SPECIFICATIES APPLE IPHONE 15

  • 6,1 inch Super Retina XDR OLED beeldscherm
  • 48 MP hoofdcamera en 12 MP selfie camera
  • Dynamic Island vormgeving
  • iOS 17

 

IPHONE 15 AANBIEDING – TOT € 466,- KORTING

Bij Vodafone profiteer je nu van extra voordeel op je iPhone 15 met abonnement. Combineer de iPhone 15 128 GB bijvoorbeeld met een tweejarig Red (20 GB) abonnement en je profiteert van deze hoge kortingen met een totaal voordeel van maar liefst € 466:

  • Toestelkorting: € 249,-
  • Vodafone Young korting € 5,- x 24 maanden = € 120,-
  • Runners korting op Red € 3,- x 24 maanden = € 72,-
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-

 

Uiteindelijk betaal je dan maar € 49,50 per maand voor je iPhone 15 met Red abonnement (€ 30,- toestelbedrag en € 19,50 abonnement).

iPhone 15 aanbieding Vodafone

Bekijk de iPhone 15 aanbiedingen bij Vodafone

 

Of bekijk hier meer over de iPhone 15 aanbieding.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.