Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

KLM Real Deal dagen

HOLIDAYS: de KLM Real Deal dagen 2023 zijn begonnen!

De eerste helft van het studiejaar zit erop, maar dat betekent wel dat je nog een maand of 5 moet doorbikkelen. Gelukkig hebben wij dé tip die het leed zal verzachten: de KLM Real Deal dagen zijn weer begonnen!

KLM Real Deal dagen

De KLM Real Deal dagen is een actie die een aantal keer per jaar terugkeert. Voorheen heette dit de KLM Werelddeal Weken. Je scoort dan betaalbare vliegtickets naar super toffe locaties. Wat dacht je van een extra voordelig ticket naar bijvoorbeeld de Griekse eilanden of een citytrip naar een Spaanse stad? Je koopt tijdens de KLM Real Deal dagen tickets naar 50 Europese en internationale bestemmingen.

Geweldige bestemmingen

Heb je al jaren de droom om Top of the Rock van het Rockerfeller Center te staan? Eindelijk een keer Times Square te ontdekken en om Little Italy te ontdekken? Scoor dan nu super voordelig tickets naar New York. Toe aan een bijzondere stedentrip die je nooit zal vergeten? Dan is Dubai the place to be! Bizarre gebouwen en adembenemende stranden. Daarnaast zijn er ook geweldige aanbiedingen te verwachten naar Aruba, Curacao en toffe Europese bestemmingen zoals Londen en Berlijn.

Tip: wacht niet te lang, want op = op! Trommel je liefde, beste vrienden of huisgenoten op en boek dat ticket om het studiejaar door te komen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.