Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Goedkoop en duurzaam leven

Als student heb je niet altijd een groot budget om dure aankopen te doen zoals het aanschaffen van een laptop of iPad voor je studie. Elektronische apparaten kunnen een dure kostenpost zijn. Maar daar is een oplossing voor. Wil je voor kwaliteit gaan en toch een goede deal scoren? Dan ga je voor een refurbished apparaat. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook nog eens beter voor het milieu. Wil jij weten wat refurbished precies inhoudt. Lees dan snel verder!

Betekenis refurbished

Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Wereldwijd zijn er miljoenen verschillende laptops, smartphones en tablets die worden gefabriceerd. Deze elektronische apparaten worden niet altijd gebruikt of voor voor een korte periode. Denk hierbij aan retourgoederen, zakelijk afgeschreven goederen en restvoorraden. Refurbished aanbieders kopen deze goederen in en bieden dit aan de consument. Het voordeel van een refurbished apparaat is dat het streng wordt gecontroleerd. Indien het nodig is worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Dit betekent dat een refurbished product net zo goed is als nieuw en goedkoper dan nieuw in de winkel. 

Ben je op zoek naar een iPhone en wil je niet al te veel betalen. Dan kan je beter voor een refurbished iPhone gaan, zoals de iPhone XR. Een refurbished apparaat is ook meer betrouwbaar dan een tweedehands apparaat. Koop je een refurbished apparaat dan ben je verzekerd van een goed werkend product. Bij een tweedehands apparaat weet je nooit exact in welke staat de apparaat zich bevindt. Daarnaast krijg je vaak garantie op een refurbished product. Een refurbished aanbieder kan je zekerheid bieden. Daarnaast is een refurbished product ook nog eens duurzaam. Op deze manier kan je met een gerust hart van jouw aankoop genieten.

Duurzame Apple producten

Ben je op zoek naar een Macbook of iPad die je kan gebruiken voor je studie? Maar heb je hiervoor geen groot budget. Dan kies je voor een refurbished macbook of een refurbished iPad. Refurbished Apple producten zijn populair, omdat je voor premium kwaliteit een goede deal kan scoren. Met de besparende euro’s kan je een leuk dagje uit of leuke accessoires kopen voor jouw apparaat. 

Doordat jij een refurbished macbook of refurbished iPad een tweede leven geeft draag jij bij aan het minder belasten van het milieu. Bij het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij. Door het hergebruiken van goederen wordt er bespaart op CO2 uitstoot. Dit betekent een groenere wereld voor ons allemaal. Naast een groenere toekomst heb je bij Refurbished.nl ook nog eens 3 jaar garantie op jouw aankoop. Bij Refurbished.nl worden de producten op meer dan 50 punten gecontroleerd door professionals. Op deze manier ben jij verzekerd van de beste kwaliteit en kan jij weer jaren verder met jouw favoriete refurbished product!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.