Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Entertainment op je bruiloft: hier kun je aan denken

Tijdens je studententijd kun je zomaar de ware tegenkomen, waarmee je vroeg of laat in het huwelijksbootje wilt stappen. Als die grote dag dan aanbreekt, moet het natuurlijk een onvergetelijke dag worden. Of je nu gaat trouwen in Utrecht, Amsterdam, in het bos of op het strand: jouw bruiloft wordt spectaculair! Wat hier een grote invloed op heeft, is entertainment. Maar wat is er allemaal mogelijk als we het hebben over entertainment op je bruiloft? Lees snel verder, in dit artikel geven wij je leuke tips!

Live artiest

Wat zeker een aanrader is op de bruiloft, is live muziek. Dit is namelijk een zeer goede vorm van entertainment, waarbij je gasten niet snel verveeld zullen raken. Ga daarom eens bij het plannen van de bruiloft op zoek naar leuke live artiesten. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een solo zanger of zangeres of een bandje. Ook een DJ kan zeker een goede optie zijn, vooral bij het feest. Om te bepalen welke soort artiest je graag wilt hebben op de bruiloft, is het belangrijk wat jullie doel is. Bij de ceremonie kan het een idee zijn om een solo zanger te hebben die op de achtergrond heerlijke liedjes speelt, maar bij het feest kan misschien een bandje of een DJ meer indruk achterlaten. Denk hier dus vooraf goed over na!

Fotograaf of photo booth

Waar je ook aan zou kunnen denken bij entertainment op de bruiloft, is het inhuren van een fotograaf of het plaatsen van een welbekende photo booth. Het is tenslotte leuk om zoveel mogelijk beelden van deze grote dag vast te leggen, nietwaar? Waar het bruidspaar normaal gesproken continu centraal staat op deze mooie dag, krijgen nu ook de gasten van de bruiloft de mogelijkheid om mooie foto’s te maken. En wie wilt er nou geen leuke foto’s hebben van een mooie dag? Hier kun je later mooi op terugkijken.

Goochelaar

Hoe je ook voor entertainment op de bruiloft kunt zorgen, is met behulp van een goochelaar. Dit kan bijdragen aan een leuke, gezellige sfeer op de bruiloft en kan daarom zeker een aanrader zijn. Bovendien zullen meerdere mensen betrokken raken bij de trucs van de goochelaar, wat zorgt voor fijne interactie en entertainment.

Entertainment voor kinderen

Komen er ook kinderen op de bruiloft? Dan is het verstandig om er ook voor te zorgen dat zij worden vermaakt. Entertainment waar je in dit geval aan kunt denken, is bijvoorbeeld een clown of goochelaar. Door deze in te huren zullen de kinderen hier vast veel aandacht voor hebben, waardoor de ouders die aanwezig zijn op de bruiloft hier minder omkijken naar hebben. Probeer er wel voor te zorgen dat wanneer jullie ervoor kiezen om kinderen uit te nodigen, er een soort aparte hoek wordt gemaakt waar zij kunnen spelen of vermaakt worden.

De trouwlocatie is uiteraard ook van groot belang om het entertainment op de grote dag goed tot zijn recht te laten komen. Wil je trouwen in de omgeving? Trouwlocaties in Amersfoort zijn dan zeker de moeite waard om te bekijken.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.