Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

studieboeken verkopen opruimen

Een opgeruimd 2023: je kamer opruimen!

First things first: de beste wensen voor het jaar 2023! Dat dit kalenderjaar maar vol gezondheid, mooie momenten en plezier mag zijn! Je hebt nog lekker een weekje vakantie, maar kies één dag deze week uit om nog even productief bezig te zijn voor je weer aan de bak moet. En wat is beter dan het opruimen van je kamer? Want een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd. Let's go!

Studieboeken

Het maakt niet uit in welk studiejaar je zit: na een half studiejaar heb je boeken in de kast liggen die je niet meer nodig gaat hebben. Tijd dus om al je studieboeken uit te zoeken. Heb je een hele stapel met boeken die weg kunnen? Misschien kan jij wel je schoolboeken verkopen! Zo verdien je nog wat extra's bij en dat is altijd welkom in deze tijd! Ken jij Studieboekenverkopen.com al? Je vult op de website gemakkelijk de ISBN's in, waarna je gelijk te weten krijgt hoeveel je voor je boek ontvangt. Het ruimt lekker op, je verdient er een zakcentje aan én het is duurzaam. Lekker bezig zo aan het begin van het nieuwe jaar ;-)

Kleding

Stiekem heb je best wel veel kleren, ook al weet je soms niet wat je aan moet trekken. Door je kledingkast uit te zoeken herontdek je oude kleren die stiekem best leuk zijn! Heb je kleding die je nog niet weg wil doen, maar ook niet binnenkort aan gaat trekken? Stop al deze kleding in een vacuümzak. Leg het bovenop je kast of in een plastic bak onder je bed. Zo ligt het voorlopig niet meer in de weg!

Tip: vraag aan vrienden of vriendinnen of zij ook hun kledingkast willen uitzoeken en ruil wat kledingstukken voor een aantal maanden. Zo voelt het alsof je nieuwe kleding hebt zonder dat je daar geld voor uit hebt hoeven geven!

Opbergen

Door nu je spullen netjes op te bergen is de kans groter dat het langer opgeruimd blijft. Je kan ervoor kiezen om dezelfde soort mandjes of kratjes aan te schaffen en spullen per categorie op te ruimen. Heb je veel verschillende stapels kleding in je kast maar kan je het niet zo goed kwijt? Koop extra planken voor in de kast zodat je meer oppervlakte hebt om de stapels op te leggen. Extra bakjes in huis halen is sowieso een slim idee als je overal veel prullaria neergooit. Zet op verschillende plekken doosjes neer waarin je deze spulletjes kan doen. Zo raak je minder snel je spullen kwijt en blijft het langer opgeruimd thuis.

Je moet er even tijd voor maken, maar straks kan je met trots naar je kamer kijken. Lekker opgeruimd en klaar voor het komende jaar!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.