Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Een leuke bijbaan gezocht? Ga aan de slag als verhuizer!

Als student in Utrecht kun je bijna niet zonder bijbaan. Als student wil je namelijk regelmatig leuke dingen ondernemen met je vrienden. Utrecht is daarnaast een prachtige stad om op het terras te gaan zitten met een lekker drankje. Maar helaas kosten de meeste leuke dingen ook geld en moet je ook je vaste lasten kunnen betalen. Utrecht is een geliefde studentenstad, waar de huur van een studentenkamer behoorlijk hoog kan liggen. Dit alles zorgt ervoor dat veel studenten voor een bijbaan kiezen. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Dan kun je overwegen om aan de slag te gaan bij een verhuisbedrijf Utrecht!

Wat doe je als verhuizer precies?

Als je bij een verhuisbedrijf aan de slag gaat, help je mensen om hun inboedel te verhuizen naar een nieuwe woning. Dat doe je niet alleen, maar samen met een team van collega’s. Om een verhuizer te zijn, hoef je niet per se enorme spieren te hebben. Jij en je collega’s werken als team samen om de verhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk kan spierkracht goed van pas komen als je aan de slag wil als verhuizer, maar een verhuisbedrijf heeft bijvoorbeeld ook mensen nodig die helpen om de spullen in te pakken. Daarnaast heeft een verhuisteam ook de beschikking over professionele materialen waarmee ook zware objecten veilig verplaatst kunnen worden.

Hoe een verhuizing precies verloopt is sterk afhankelijk van de situatie en de wensen van de klant. Soms kiest de klant er bijvoorbeeld voor om zelf ook te helpen met vrienden en/of familieleden. In dit geval biedt het verhuisbedrijf vooral ondersteuning. Ook kiezen sommige mensen ervoor om hun spullen zelf vast veilig te verpakken, zodat het verhuisteam de spullen enkel hoeft te vervoeren. In andere gevallen neemt het verhuisteam alle zorgen uit handen en wordt jou en je collega’s gevraagd om de gehele verhuizing te verzorgen.

Wat maakt het werk als verhuizer zo interessant?

Het werken bij een verhuisbedrijf in Utrecht kan om verschillende redenen zeer interessant zijn. Allereerst is het zeer flexibel werk. Als student heb je niet altijd de mogelijkheid om veel uren te maken. Omdat een verhuisbedrijf vaak meerdere studenten in dienst heeft, ben je er relatief vrij in om je eigen uren te kiezen. Daarnaast krijg je als verhuizer vaak ook goed betaald en is het een leuke baan met veel variatie. Je komt steeds weer in andere steden, wijken en straten en geen enkele verhuisklus is hetzelfde.

Conclusie

Als student in Utrecht is een bijbaan onmisbaar. Zeker als je ook het typische studentenleven wil leiden en af en toe wilt uitgaan, is een inkomen niet onbelangrijk. Het kan interessant zijn om als verhuizer aan de slag te gaan. Het werk bij een verhuisbedrijf is vaak gevarieerd en flexibel, terwijl je er goed betaald voor krijgt. Zie je het niet zitten om als kassa- of vulploegmedewerker aan de slag te gaan? Dan is het zeker geen slecht idee om bij een verhuisbedrijf te solliciteren!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.