Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

E-chopper huren in Nederland?

De activiteit die op dit moment trending is en geheel corona-proof, dat is de E-chopper tour. De E-Chopper tour is uitermate veilig en geschikt als activiteit voor vrijgezellenfeesten, stelletjes, families en natuurlijk bij een bedrijfsfeest.

De E-chopper kent vele voordelen ten opzichte van de traditionele retro scooter. Met de E-chopper is het weer mogelijk om heerlijk en zonder herrie te genieten in de bosrijke omgeving en de vogels te horen fluiten. Een ander hot item tegenwoordig is het milieu. Niet alleen de consument maar ook de bedrijven zullen een steentje bij moeten dragen aan een beter milieu. Verhuurders met e-choppers in het assortiment zorgen er in ieder geval voor dat het milieu wordt ontzien aangezien E-choppers geen uitstoot van schadelijke stoffen hebben. Kortom een win-win situatie voor mens en milieu.

Wanneer je de stoere E-chopper boekt, krijg je er een mooie route bij zodat je niets mist van de prachtige omgeving. Verkeerd rijden is er niet bij want de route is op basis van fotoherkenningsplaatsjes en dat kan gewoon niet missen.
Hoe lang je de E-chopper wilt huren is aan jou. Dit kan voor 1, 2 of 3 uur. Er wordt een volle accu meegegeven, zodat je zonder zorgen kunt rondtoeren. Iedereen die een E-chopper wil besturen moet in het bezit zijn van een (bromfiets)rijbewijs.

Een E-chopper tour is zowel los als in arrangement vorm te reserveren. De invulling van het arrangement omvat naast de e-chopper tour een BBQ inclusief consumpties bier, fris en wijn en eventueel een andere activiteit.

Het Schwarzwald in Rijssen is dé locatie voor het reserveren van de E-chopper tour. De beste prijs-kwaliteitverhouding, een grote voorraad aan E-choppers en een mooie bosrijke route zorgen er voor dat zowel kleine als grote groepen bij Het Schwarzwald aan het juiste zijn. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de E-chopper huren pagina van de Schwarzwald website.    

Beleef ’t E-chopper rijden bij Het Schwarzwald!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Het Schwarzwald

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.