Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

SENSO gietvloeren vacature bijbaan

DIT WIL JE: een toffe bijbaan in de wereld van interieur!

Kan jij urenlang door woonwinkels wandelen om de nieuwste trends te bekijken? Kan je een mooi interieur waarderen en ben jij thuis altijd bezig met het mooier, leuker en knusser maken? Dan wil jij vast niks liever dan uiteindelijk terechtkomen in de wondere wereld van interieur. Gelukkig voor jou hebben wij nu een super leuke vacature op onze website staan bij een nóg leuker bedrijf: SENSO. Meer weten? Je leest het hieronder!

SENSO

SENSO is een bedrijf dat zich o.a. specialiseert in het plaatsen van naadloze vloeren. Maar het is niet zomaar een gietvloer. Iedere vloer is een piece of art, want het wordt met de hand gegoten. En het wordt nog beter, want de vloer kan worden aangevuld met stukjes marmer, parelmoer of fijn poeder voor een bijzonder eindresultaat. 

Niet zomaar een gietvloer

De vloeren van Senso zijn een Nederlands product. In 2004 vanuit een zolderkamer bedacht en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen in heel Europa en de Verenigde Staten. Ontwerpers als Marcel Wanders en Piet Boon ontwierpen collecties met Senso. De reden daarvoor is simpel. Elke dag opnieuw werken we met een enthousiast en professioneel team aan de allernieuwste innovaties, proberen we ons product elke keer beter te laten presteren én zijn we als enige Cradle2Cradle & EPD gecertificeerd, is ons product vrij van schadelijke stoffen én volledig recyclebaar. Een duurzaam product, en daar houden we van!

Vloeren bij toffe merken

Inmiddels liggen er tienduizenden vloeren wereldwijd van SENSO, het kan dan ook niet anders dat bekende merken inmiddels hebben gehoord van deze prachtige vloeren. Denk hierbij aan de Rabobank, de Heineken Brand Store en ’t hoofdkantoor van SONY in Amsterdam. Maar denk aan  SENSO’s klantenkring behoren bedrijven ook grote bedrijven als Apple, Nike, Google en Tommy Hilfiger en designliefhebbers vanuit de hele wereld. Hóe gaaf is dat?!

Bijbaan bij SENSO

Een bijbaan bij SENSO? Die wil jij vast bemachtigen. Momenteel zijn zij op zoek naar een backoffice medewerker voor 12 tot 16 uur per week. Jouw aanstaande collega’s kunnen jouw hulp goed gebruiken bij het afhandelen van sample verzoeken via het IT systeem en het verpakken en versturen van samples. SENSO zoekt een enthousiaste student die graag een bijdrage wil leveren aan het bedrijf. 

Werktijden

De werktijden zijn flexibel, dus je kan die 12 tot 16 uur helemaal naar wens indelen! Het is wel goed om te vermelden dat er aan het begin een inwerkperiode is zodat jij leert werken met het IT systeem van SENSO. Hierna kan jij gewoon aan de slag op de tijden die handig zijn in jouw studentenleven.

Ben je helemaal enthousiast geworden? Dan kan je solliciteren op deze functie via deze link

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.