Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Deze Utrechtse restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

De maatregelen rondom het Coronavirus blijven aangescherpt worden. Dit betekent dat musea, bioscopen, scholen, winkels en horecazaken de komende weken zijn gesloten. Er wordt gevraagd thuis te werken waar het modelijk is en bel afspraken te plannen in plaats van fysiek contact. Er zijn gelukkig genoeg oplossingen waardoor de meeste mensen gewoon door kunnen gaan met hun werk. Zo zijn er horeca-ondernemers die niet stil blijven zitten en hun best doen om heerlijke gerechten te bereiden en te bezorgen. Wij hebben opgezocht waar je eten kan bestellen in Utrecht!

Restaurant GYS 

Het eten wat hier wordt geserveerd is 100% biologisch, veganistisch én glutenvrij. Je kan er nu voor kiezen om het te bestellen zodat je thuis kan genieten van het heerlijke comfort food dat Restaurant Gys voor je maakt! Als je je gerecht wil afhalen kan dat op de Amsterdamsestraatweg 113 of op de Voorstraat 77. Bezorgen kan natuurlijk ook. Gys is 7 dagen per week open van 12.00 tot 21.30 uur.

Waku Waku

Via Thuisbezorgd en Deliveroo kan je de veganistische gerechten van Waku Waku bestellen. Van een vegan kaasplankje tot een vegan burger of lasagna. Waku Waku heeft voor iedereen wel iets lekkers! Mocht je het toch leuker vinden om uit eten te gaan kan je ervoor kiezen om een cadeaubon te kopen. Dan heb je alvast een lekker etentje op de planning staan als alles weer open is! Elke dinsdag van 10.00 tot 18.00 kun je bestellen bij de WAKU TAKE AWAY STORE! Je zou het restaurant heel erg helpen door op deze manier een steentje bij te dragen.

Café Lombok

Bij Café Lombok kan je op maandag t/m zondag tussen 17.00 en 20.00 uur terecht voor afhaal en bezorgen. Hier eet je heerlijk comfortfood zoals burgers, saté, ribbetjes, bitterballen en nog veel meer. Zeker het checken waard! 

Dit zijn een aantal restaurants waar je heerlijk eten kan bestellen in Utrecht. Een goede tijdsbesteding de komende weken is dus om lekkere gerechten te laten bezorgen aan huis! Eetsmakelijk ;-) Wil je daarna lekker uitbuiken terwijl je naar een nieuwe Netflix serie, film of docu kijkt? Hiermee kom je de corona criris wel door!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.