Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Deel je favoriete reiservaring en maak kans op een studiebeurs!

Het TravelBird studiebeurs en stageprogramma is gelanceerd met als doel opzoek te gaan naar getalenteerde en creatieve mensen om het team te versterken. Inmiddels nemen al 346 universiteiten en hogescholen uit 33 verschillende landen mee aan het programma. Studenten strijden tegen andere studenten van over de hele wereld om een studiebeurs van €3000 te bemachtigen. Ook krijgt de winnende student de mogelijkheid 3 tot 6 maanden stage te komen lopen bij het kantoor van TravelBird in hartje Amsterdam.         

Over TravelBird

TravelBird is een online reisbureau dat iedere dag zes nieuwe reisdeals samenstelt. Het online reisbureau heeft als missie om zoveel mogelijk reisliefhebbers te inspireren. Zo maakt TravelBird het boeken van een reis zeer eenvoudig, zodat de reizigers optimaal kunnen genieten van hun vakantie! De eerste boekingen zijn in 2011 binnengekomen en na minder dan 5 jaar hebben al meer dan 2,5 miljoen mensen hun vakantie geboekt via TravelBird. Op het kantoor zijn werknemers van ruim 30 verschillende nationaliteiten aanwezig en ligt de gemiddelde leeftijd rond de 27 jaar. Dit zorgt voor een dynamische en informele werksfeer. Kortom, de perfecte plek om op internationaal niveau te groeien.

Het Travelbird Studiebeurs & Stageprogramma

TravelBird groeit dus snel en is altijd op zoek naar gemotiveerde en creatieve mensen om het team te versterken. Dit is dan ook de reden dat ze het stage en studiebeursprogramma gelanceerd hebben. De winnaar ontvangt een studiebeurs van €3000 en mag 3 tot 6 maanden stage lopen bij het hoofdkantoor van TravelBird in het centrum van Amsterdam. Heb je een achtergrond in communicatie, marketing, toerisme, sales, management, finance of web development en wil je aan de slag bij een snelgroeiende startup in Amsterdam? Dan is TravelBird misschien wel de plek voor jou!

Tijdens je stage bij TravelBird zul je de kans krijgen om waardevolle ervaring op te doen en mensen uit verschillende landen te ontmoeten. Je bouwt je CV verder op en je kunt eindelijk de vaardigheden die je de afgelopen tijd geleerd hebt in praktijk brengen. Je leert misschien zelfs een paar woordjes Frans, Noors, of Deens! Behalve deze waardevolle ervaring, kun je bij TravelBird ook genieten van heerlijke lunches, vrijdagmiddagborrels en gloednieuwe MacBook in bruikleen.

Hoe stel je je kandidaat?

Ben jij enthousiast geworden en sta je te springen om je reiservaring met Travelbird te delen? Stuur dan zo snel mogelijk jouw antwoord op de volgende vraag:

“Wat was jouw meest inspirerende reiservaring”?

De vorm van inzending bepaal je zelf, of dat nu een essay, persoonlijke blog, GoPro­video, Youtube­kanaal is. Of natuurlijk een ander manier waarvan jij denk dat je jouw verhaal het beste kan uitdrukken! TravelBird wil graag over jouw meest inspirerende reiservaring horen.

Om je kandidaat te stellen voor de studiebeurs en stageprogramma moet je minimaal 18 jaar zijn en ingeschreven staan bij een van de deelnemende hogeschool of universiteit. Check dus even op de studiebeurswebsite of je school in de lijst van officiële deelnemers staat en dan kan je beginnen aan je verhaal. Op deze website kan je ook meer informatie vinden over het studiebeurs programma. Je deadline ligt op 31 mei 2016 om 23.59 uur!

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.