Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

De leukste vegetarische restaurants in Eindhoven

Dat het in de Randstad tegenwoordig eerder regel dan uitzondering is om vegetarische gerechten op de kaart te vinden, is algemeen bekend. Maar vergis je niet: ook in Eindhoven vind je veel restaurants waar je als vegetariër meer dan genoeg keuze hebt. Heerlijke gerechten gemaakt zonder vlees en vis of zelfs geheel bereid met plantaardige ingrediënten. Een divers aanbod met keukens van over de hele wereld. Benieuwd waar je ze vindt? Dat lees je in deze blog.

The Happiness Café

Voor een vrolijke, kleurrijke en smaakvolle all-day brunch ga je naar The Happiness Café. Achter de Blob vind je dit tentje met heerlijke zitplaatsen en veel lichtinval. Ze hebben een ruim aanbod met onder andere breakfast bowls, salades, soepen, sandwiches en pancakes. De meerderheid is vegetarisch, je moet goed speuren op de kaart om een gerecht met vlees te vinden. Hierbij kun je kiezen uit allerlei soorten drankjes, van smoothies en sapjes tot bijzondere vegan lattes.

Flavor and Spice

Waan je in Oosterse sferen bij het Perzische restaurant Flavor and Spice. Kleurrijke kussentjes, grote tapijten en sierige lampen zorgen voor een warme sfeer. Voor 25 euro per persoon kun je vanaf 2 personen de hele tafel vol laten zetten met warme mezzes. De gerechten zijn geïnspireerd op de gerechten van Oud Perzië en worden samengesteld met seizoensgebonden ingrediënten. Je kunt aangeven dat je vegetarisch of veganistisch eet en het het hele concept kan hier moeiteloos op worden aangepast.

Falafel Masters

Op zoek naar een menukaart waar je niet hoeft te zoeken naar gerechten zonder vlees en vis? Kies dan voor Falafel Masters aan de Edisonstraat. Bij dit unieke vegetarische restaurant geniet je van Midden-Oosterse en Mediterrane gerechten. Denk aan falafel, couscous, dadels, tajines, verse hummus en meer lekkers. Ook staan er op de kaart verschillende vegan taartjes en toetjes. Dagelijks wordt er gebruik gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen. Schuif in het weekend aan voor een wekelijks wisselend driegangendiner. 

Willen jullie na het eten graag nog ergens een drankje doen? Dit zijn de leukste terrassen en barretjes in Eindhoven!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.