Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

De leukste koningsdagfeestjes 2022 in jouw studentenstad!

Koningsdag komt er weer aan! Het moment om even goed los te gaan op de verjaardag van onze koning. Wil jij weten waar je Koningsdag kan vieren in jouw studentenstad? Lees dan snel verder!

Koningsdag 2022 in Amsterdam

Kingsland festival in Amsterdam. Onder andere Martin Garrix, Antoon en Bilal Wahib komen optreden. Daar wil je bij zijn! Het festival is in de RAI in Amsterdam. Een top locatie om het festivalgevoel weer terug te krijgen na die eindeloos lange lockdown...Koop snel je kaartjes, want de kaartverkoop is al gestart! Op de grachten is het ook elk jaar weer een groot feest in Amsterdam! Vaar mee met een versierde boot of kijk vanaf de kant met je vrienden naar de mooie bootjes.

Koningsdag 2022 in Breda

538 Koningsdag! Wie kent het niet? Misschien wel het leukste feest met Koningsdag ieder jaar weer in Breda. Daar wil je natuurlijk bij zijn! Ook dit jaar is er weer een toffe line-up met al je favoriete artiesten! Naast 538 Koningsdag is er nog een ander leuk festival in Breda op Koningsdag. Namelijk: Kanonnen van Oranje! Dit is een tweedaags festival, dus je kan extra lang feesten!

Koningsdag 2022 in Delft

Wil je liever Koningsnacht vieren in plaats van Koningsdag? Ga dan naar Oranjekoorts in Delft! Het thema dit jaar is circus. De historische markt in hartje Delft wordt omgetoverd tot een groot feestcircus. Koop snel je kaartjes via de website!

Koningsdag 2022 in Den Bosch

Wil je Koningsdag vieren in Den Bosch? Dan is de tramkade the place to be! Hier wordt namelijk Oranjekade georganiseerd! Er zijn 3 stages waarop veel verschillende soorten muziek gespeeld wordt. Voor ieder wat wils! Toch liever in het centrum Koningsdag vieren... Op de markt is er genoeg te doen!

Koningsdag 2022 in Den Haag

Den Haag is een zeer geschikte locatie om Koningsdag te vieren! Na 2 jaar kan Kingsworld eindelijk weer doorgaan. Dit jaar wordt het georganiseerd in het Zuiderpark. De perfecte locatie voor een dag feesten. Er zijn 3 area's. Allemaal met verschillende soorten muziek. Ga lekker los op de foute muziek uit de jaren '90 of ga naar de MainStage waar onder andere Bizzy en DJ La Fuente de lekkerste plaatjes draaien!

Koningsdag 2022 in Eindhoven

In Eindhoven wordt dit jaar Royal Dutch georganiseerd op 26 en 27 april. Het is midden in Eindhoven op het stadhuisplein. Het allerbeste nieuws? De toegang is gratis! Je hoeft dus geen ticket te kopen. Dit betekent wel vol = vol. Wees er dus op tijd bij!

Koningsdag 2022 in Enschede

Ook dit jaar wordt er in Enschede weer het Koningsfestival georganiseerd! Tijdens het festival komen er verschillende artiesten optreden en zijn er ook een paar markten. Leuk om met je vrienden langs te gaan en te ontdekken wat er allemaal is. De toegang is gratis!

Koningsdag 2022 in Groningen

Niet alleen in Amsterdam, maar ook in Groningen wordt het Kingsland Festival georganiseerd. Het is in het Stadspark en begint al om 13:00 uur. Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar! Op Koningsnacht kun je ook los gaan in het Stadspark. Dan wordt er De Helden Van Oranje georganiseerd! Ze hebben een toffe line-up met onder andere Snollebollekes, Tino Martin en nog veel meer!

Koningsdag 2022 in Leeuwarden

Kingsday Outdoor wordt in het hartje van Leeuwarden georganiseerd. Je favoriete artiesten komen optreden en Qmusic is ook aanwezig! Wordt ambassadeur van het festival en je kan kaartjes met 20% korting verkopen aan je vrienden! Wil je liever iets anders doen dan feesten op Koningsdag? Dan zijn er genoeg marktjes te vinden in Leeuwarden tijdens Koningsdag. Hier vind je de leukste vintage items!

Koningsdag 2022 in Leiden

In Leiden kan je op Koningsnacht helemaal los op de Lammermarkt. Verschillende kroegen organiseren hier namelijk samen Maxima(al) Schuren Koningsnacht! Zorg dat je op tijd je kaartjes koopt via de website. Op Koningsdag zelf kun je ook weer terecht op de Lammermarkt voor De Buurt Koningsfeestje. Op dit gezellige feestje komen verschillende live bands, feestacts, dj's en foodtrucks. Toegang is gratis!

Koningsdag 2022 in Maastricht

Koningsdag vieren in Maastricht is dit jaar extra leuk. De koning komt namelijk zijn verjaardag zelf in Maastricht vieren. Op Koningsnacht wordt er een technofeest georganiseerd met Reinier Zonneveld in het Complex Maastricht. Op Koningsdag zelf kan je natuurlijk ook even gaan kijken bij de koning!

Koningsdag 2022 in Nijmegen

In Nijmegen wordt dit jaar Oranjepop georganiseerd! De kaartjes kosten maar €8 en het is van 13:00 tot 23:00 uur! Het is in het Hunnerpark. De perfecte plek om lekker met je vrienden te genieten van de leuke bandjes en een ijskoud biertje! 

Koningsdag 2022 in Rotterdam

Ook in Rotterdam wordt er van alles georganiseerd met Koningsdag. Het Kralingse Bos Festival mag je niet missen. Midden in het Kralingse Bos dansen tot je niet meer kan op de leukste muziek met je vrienden. Klinkt super toch? Bestel dan snel je ticket! Ook OranjeBitter is super tof! 'Iedereen gaat' is dit jaar de slogan! Dat moet wel leuk worden!

Koningsdag 2022 in Tilburg

Koningsdag vieren in Tilburg doe je natuurlijk gewoon lekker in de binnenstad! Er wordt van alles georganiseerd; feesten, vrijmarkten en acties. Trek je oranje kleren aan en ga naar jouw favoriete kroeg of club. Of doe een kroegentocht! Daar is Tilburg zeer geschikt voor.

Koningsdag 2022 in Utrecht

In Utrecht wordt dit jaar Koningsfest georganiseerd in SOIA! In de tuin van deze toffe locatie worden de leukste plaatjes gedraaid waar je lekker met je vrienden op kan dansen! Koop snel je kaartjes voordat het uitverkocht is! 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.