Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

De beste tattooshops van Utrecht

Mooie lichaamsversieringen of die ene bijzondere belevenis die vereeuwigd moet worden. Zit jij er al een tijdje aan te denken een tattoo te laten zetten, maar weet je nog niet waar je dit het beste kan doen? Lees hier de 5 beste tattooshops in Utrecht.

Utrecht Inkt – De eerste tattooshop van Utrecht

Voor mei 1982 was het niet mogelijk voor de Utrechtse tattooliefhebbers om een afbeelding te laten vereeuwigen op hun huid in hun eigen stad. Hiervoor moesten ze de stad verlaten en naar nabijgelegen steden afreizen. Hier kwam een eind aan toen tattooshop Utrecht Inkt zich vestigde in een klein keldertje aan de Oude Gracht. Het was een groot succes, want na een jaar werd het keldertje te klein en verhuisden ze naar een nieuwe, grotere locatie, het Buurkerkhof, waar het nu nog steeds zit. Tegenwoordig is Utrecht Inkt een ode aan een andere tijd: klassiek, Utrechts en Old School.

Blackbook Tattoos

Blackbook Tattoos wordt gerund door twee kunstenaars uit Utrecht: Deef Feed en JanIsDeMan. Creatieveling JanIsDeMan kan je ook wel herkennen van zijn streetart kunstwerken. Na het opfleuren van onze stad, zijn hun kunstwerken nu ook te bewonderen op de inwoners van Utrecht zelf. De Tattooshop bevindt zich op de Donkerstraat 6.

Magic Tattoo Studio

Eigenaar Dick de Wit heeft sinds 1984 de Magic Tattoo Studio, gevestigd in hartje Utrecht. Hij heeft al meer dan 35 jaar ervaring. In de loop van de jaren heeft het zich ontwikkeld tot een van modernste tattooshops van Nederland. Ze zijn erg klantvriendelijk en iedereen wordt gerespecteerd. Kwaliteit, creativiteit en professionaliteit staan voorop. Een klant mag de shop niet verlaten zonder een tevreden gevoel.

Prik tattoos

Tattooshop Prik tattoos is te vinden in de gezelligste straat van Utrecht, de Twijnstraat, zo zegt de eigenaar zelf. Je kan er voor alle kunst terecht. Vijf dagen in de week staan ze klaar voor je. Ze creëren de mooiste creaties op je lichaam.

The Ink Society

The Ink Society is 12 tatoeëerders rijk. Alle 12 houden ze van hun creatieve vrijheden en ieder heeft zijn of haar eigen stijl. Deze shop is dus erg divers en biedt veel mogelijkheden. Voor ieder wat wils.

Ben je er klaar voor om een tattooshop binnen te lopen? Als je goed hebt nagedacht over je tattoo en de juiste shop en artiest hebt gekozen, zal je geen spijt krijgen van je tattoo. Zorg er wel voor dat je goed naar de adviezen van de artiest luistert en de tattoo goed verzorgt, bijvoorbeeld met Bepanthen tattoo nazorg zalf. Dit beschermt de tattoo en bevordert het herstel van de huid.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.