Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

De allerleukste oud en nieuw feestjes van 2019 in Utrecht

De tijd vliegt voorbij. Over minder dan twee maanden zeggen wij vaarwel tegen het jaar 2019 en luiden we samen met onze geliefden het nieuwe jaar in. En waar kan dat dan beter dan bij een van deze leuke oud en nieuw feestjes in Utrecht!

NYE festival in Tivoli

Tivoli Vredenburg opent op 31 december om 21:30 haar deuren voor het publiek. Niemand minder dan de Jeugd van Tegenwoordig en Gotu Jim zorgen voor een gegarandeerde geslaagde avond tot 00:00. Liever een lokale dj? Ga dan naar Park6. Hier tel je gezamenlijk af én heb je een goed uitzicht over de hele stad om al het vuurwerk goed te kunnen bekijken. Na twaalven worden alle zalen geopend en gevuld met duizende feestgangers die samen tot in de vroege (late) uurtjes kunnen feesten. Er is aan iedereen gedacht, want iedere zaal wordt voorzien van andere soorten muziek en artiesten. Er zijn verschillende kaarten te koop. Hoef je niet per se de Jeugd en Gotu Jim te zien en ga je liever pas na middernacht het feestgedruis in. Hier zijn aparte kaarten voor beschikbaar. 

TIKTAK NYE

De grootste artiesten van Nederland zullen er tijdens Tiktak NYE voor zorgen dat jij een onvergetelijk oud en nieuw zult hebben. Central Studios wordt omgebouwd tot een heuse NYE locatie. De deuren zijn geopend van 22:00 tot 06:00. De deuren sluiten om 03:00 dus tot die tijd kan je er nog heen gaan. Verwacht muziek van de vetste artiesten en Vunzige Deuntjes. Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar en de early birds gaan hard dus wees er snel bij want TIKTAK is ieder jaar snel uitverkocht. 

We All Love 80's, 90's, 00's

Geniet dit jaar van heerlijke kaskrakers en échte klassiekers uit de 80's, 90's en 00's in de Winkel van Sinkel. Geniet van het vuurwerk en sluit het jaar af met een heerlijk glas champagne. Er zullen drie verschillende area's zijn dus genoeg aanbod voor iedereen. Een ervan wordt de Silent=Disco area. Wie wil dat nou niet?

NYE with OLIVIER WEITER

Ook dit jaar viert de BASIS een groot oud en nieuw feest. Dit jaar met niemand minder dan Olivier Weiter. Hij zal 6 uur lang de meest energieke en meeslepende allnighters draaien. De deuren gaan open om 00:30. Koop vooraf je ticket want op=op.

030 X 2020

Vier NYE in de Helling met de beste Utrechtste d'js, met o.a. Nuno Dos Santos, Samuel Deep, Cosmic Force en veel meer andere dj's. De Helling zal haar deuren openen om 23:55. Alle electrische muziek komt van Utrechtse bodem. Deze artiesten hebben gestaan op Dekmantel en Boilerroom en zullen nu samen met jullie het nieuwe jaar inluiden. Een kaartje kost 20 euro.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.