Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Beste bijbanen voor studenten

Ben je net begonnen met een nieuwe studie in Utrecht, of geniet je al een tijdje van het leuke studentenleven en vliegt je geld iets te hard de deur uit? Dan wordt het toch echt tijd voor een bijbaantje, en niet bij ome duo aan de deur kloppen, want daar krijg je later spijt van! Als student heb je genoeg opties voor een leuke bijbaan, zolang het maar flexibel is want je studie staat natuurlijk op #1. In dit artikel vind je de tofste banen, waar je moet zoeken en de gaafste vacatures in regio Utrecht!

Toffe bijbanen

Als student heb je velen opties, ben je een echte feestbeest kijk dan zeker voor vacatures in de leuke kroegen van Utrecht. Ben je een echte beltante, zoek dan naar vacatures bij callcenters. Er is voor iedereen wat leuks, soms moet je alleen een beetje outside the box denken. Zoals een bijbaan als schoonmaakster, het betaald goed en is enorm flexibel. Wil je iets wat goed op je cv staat, dan is een bijbaan in het casino een hele goede optie! Er zijn vacatures genoeg, maar die vinden dat is zo makkelijk nog niet. Ga opzoek naar een platform voor studenten bijbanen, hier vind je namelijk precies waar je naar opzoek bent!

Uitzendbureaus

Je kan zelf eindeloos het internet afspeuren naar een goed betaalde en leuke bijbaan, of je maakt het jezelf makkelijk en kiest voor een uitzendbureau. Studenten uitzendbureau Staffyou is een uitstekende optie voor studenten in de regio Utrecht! Het werkt heel simpel, je maakt een profiel aan, kan zelf reageren op klussen en hup hup je kan aan de slag gaan! Je hebt dus zelf controle over je werk en krijgt wekelijks betaald. Staffyou heeft vacatures in diverse sectors zoals klantenservice, horeca en logistiek.

Gave vacatures

Om een beter beeld te creëren van de mogelijkheden vind je hier één van de tofste vacatures bij Staffyou. Ben jij een echte hardcore voetbalfanaat, dan is de volgende vacature je droombaan! Werken bij FC Utrecht, ga aan de slag achter de bar, biertjes tappen in stadion Galgenwaard. Een begrip binnen de Nederlandse voetbalwereld, waar jij meteen aan de slag kan gaan binnen het gezellige team! Er zijn verschillende mogelijkheden, biertjes tappen achter de bar of je focussen op de voorbereiding van het eten. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden, oftewel redenen genoeg op de website van Staffyou even te bekijken.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.