Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Besparen op een MacBook: ga voor refurbished!

Heb jij voor je studie nog een nieuwe MacBook nodig, maar vind je een nieuwe MacBook te duur? Logisch, want een nieuwe MacBook kost veel geld. Helemaal wanneer je op zoek bent naar een MacBook waarop je grafische programma’s probleemloos kunt gebruiken. Gelukkig kun je tegenwoordig gemakkelijk besparen op de aanschaf van een MacBook door een refurbished MacBook te kopen. Benieuwd naar de voordelen? Wij vertellen je graag meer.

Refurbished: wat is dat?

Refurbished producten zijn gebruikte producten die volledig gereviseerd zijn. Deze producten bestaan voornamelijk uit producten die retour zijn gestuurd of opgekocht zijn uit restvoorraad van bedrijven. Hierbij gaat het vaak om iPhones, Ipads, MacBooks en verschillende Samsung producten. Daarnaast draag je bij aanschaf van een refurbished product een steentje bij aan een duurzamere samenleving. Koop je bijvoorbeeld een MacBook Pro bij een refurbished leverancier, dan hoeft er geen nieuwe MacBook geproduceerd te worden.  Hierdoor wordt de levensduur van de MacBook met minimaal twee jaar verlengt. Daarnaast hoeven er ook geen schaarse grondstoffen gebruikt te worden. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook het milieu.

Goedkoper dan nieuw

Het grootste voordeel van een refurbished MacBook is dat je al snel honderden euro’s bespaard. En dat terwijl je niet inlevert op de kwaliteit. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwer model MacBook, zoals de MacBook Pro uit 2018, betaal je bij een refurbished aanbieder maar €1.319,00 euro in plaats van €1.999,00. Zo bespaar je gemakkelijk veel geld en ben je toch in het bezit van een volwaardige, krachtige MacBook Pro.

Gecontroleerd door professionals

Wanneer je een MacBook koop wil je er natuurlijk zeker van zijn dat alles naar behoren werkt. Om de kwaliteit van refurbished producten te waarborgen worden refurbished MacBooks uitvoerig gecontroleerd door experts. Hierbij kun je denken aan een controle van de batterij, het moederbord en het scherm. Wanneer er een defect onderdeel wordt aangetroffen wordt dit gerepareerd of compleet vervangen. Na de controle wordt de MacBook schoongemaakt en voorzien van de nieuwste software. Hierdoor lijkt het echt alsof je een nieuwe MacBook uit de verpakking haalt.

Keuze uit verschillende condities

Zoek je een refurbished MacBook die lichte gebruikerssporen heeft? Of ga je liever voor een refurbished MacBook die eruit ziet als nieuw? Bij refurbished aanbieders is het mogelijk om te kiezen uit verschillende condities van de producten. Zo is er voor iedereen wat wils. Wanneer je kiest voor de conditie zichtbaar gebruikt, kun je zichtbare gebruikerssporen verwachten op de behuizing of op het beeldscherm. Uiteraard is ook die MacBook gecontroleerd door experts op meer dan 50 punten, dus zullen er geen interne mankementen zijn. Wanneer je toch liever kiest voor de conditie als nieuw zullen er géén of enkele lichte gebruikssporen op de MacBook zitten. Hierdoor heeft deze refurbished MacBook ook echt de look en feel van een nieuwe MacBook!

Profiteer van lange garantietermijnen

Een belangrijk voordeel bij het kopen van een refurbished MacBook is de garantietermijn. Wanneer je een nieuwe MacBook koopt in de winkel geeft Apple standaard maar 1 jaar garantie. Wanneer je geïnteresseerd bent in meer garantie kun je extra jaren bijkopen. Kies je voor een refurbished MacBook, dan heb je bij iedere aanbieder standaard 2 jaar garantie. Een leverancier als refurbished.nl doet hier nog een schepje bovenop. Zij geven standaard 3 jaar garantie op hun gehele assortiment, ook de MacBooks! Hierdoor kun je zien dat zij vertrouwen hebben in hun refurbished assortiment en geloven in de kwaliteit van refurbished producten.

Dit zijn de must haves voor studenten!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.