Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

5x de leukste online spellen om met je vrienden te spelen

Tijdens de coronacrisis probeert iedereen zich van maandag tot en met vrijdag met werk en studie bezig te houden. Maar zodra het weekend is, kan je niet meer de deur uit om ergens een biertje te drinken of de gezelligheid op te zoeken. Slaat de verveling al toe bij jou? Dan kan je altijd nog op afstand online spellen met je vrienden spelen! Hieronder vind je de leukste online spelletjes die je kan spelen tijdens de coronamaatregelen.

Ludo Club

Misschien zegt deze naam je niks. Maar Mens Erger Je Niet ken je waarschijnlijk wel! Ludo Club is de digitale versie hiervan. Download de app, dan kan je het met drie mensen tegelijk spelen op afstand. Druk op de digitale dobbelsteen en let vooral goed op dat je pionnetje er niet vanaf wordt geduwd door de tegenstander!

Rummikub

Dit spelletje ken je natuurlijk wel als bordspel. Inmiddels is het 2020 en is er ook een app-versie van dit leuke spel. Bij deze app is het mogelijk om tegen willekeurige mensen te spelen die op dat moment online zijn. Zo heb je dus altijd iemand die op dat moment tegen jou kan spelen. Vind je het gezelliger om het op een zaterdagavond met je familie te spelen? Dan kan dit ook. Nodig je vrienden en familie uit in een privé spel rummikub online.

Wordfeud

Misschien ken je het spelletjes Scrabble wel? Wordfeud werkt precies hetzelfde alleen speel je het digitaal. Je legt om de beurt een woord neer waar je punten mee verdient. Er is ook een mogelijkheid om te chatten, zo kan je dus een spelletje spelen en tegelijk kletsen. Je kan Wordfeud downloaden op iOS en Android. Waar wacht je nog op? Daag je vrienden uit voor een potje Wordfeud!

Draw Something

Wil jij een spelletje spelen waar je iets minder over hoeft na te denken en waar je juist je tekenskills bij kan gebruiken? Dan is Draw Something iets voor jou! Dit spelletje behoort al jaren tot de leukste online spelletjes. Je moet hier namelijk raden wat jouw tegenstander voor jou heeft getekend. Je kan dit spel met meerdere mensen tegelijk spelen. Heb je zin om een middag te tekenen? Download het dan snel!

De Slimste Mens

Wil jij je algemene kennis uitbreiden of testen? Het programma De Slimste Mens heeft tegenwoordig ook een app waar je de quiz zelf kan spelen. Durf jij de slimmeriken uit je vriendengroep uit te dagen? Succes!

Heb je even genoeg van de online spellen? Er zijn nog genoeg andere dingen die je kan doen in deze periode. Lees hier extra tips tegen verveling tijdens de coronamaatregelen. Je kan natuurlijk ook gewoon een avondje bankhangen met de leukste Netflix series, docu's en films!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.