Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

4 typische horrorhuisgenoten

Huisgenoten kunnen geweldig zijn, maar soms heb je net even wat minder geluk. Vieze afwas dat weken in de gootsteen blijft staan, mensen die elke ochtend ruim de tijd nemen in de badkamer of juist die ene huisgenoot die tot in de vroege uurtjes herrie maakt, terwijl jij de volgende ochtend een belangrijk tentamen hebt. Arghh! Wij hebben vier voorbeelden van horrorhuisgenoten voor je op een rijtje gezet. Welke vind jij het ergste?

Luidruchtige huisgenoot

Deze huisgenoot is niet te ontlopen. Iedereen merkt het gelijk als deze huisgenoot thuis is. De muziek staat al-tijd snoeihard, het lijkt net of hij/zij altijd de slaapkamer aan het verbouwen is en van de trap lopen gaat al helemaal niet zonder geluid.
Snel wegkomen? Vergeet het maar! Als je deze persoon tegenkomt krijg je een heel levensverhaal te horen. Leave. Me. Alone!

Onzichtbare huisgenoot

Deze huisgenoot is precies het tegenovergestelde van je  luidruchtige roomie. Deze sluipt altijd in het rond, lijkt wel nooit thuis te zijn en als hij/zij er is, zal je diegene nooit in de gemeenschappelijke ruimtes aantreffen. Hoe je toch weet dat deze persoon thuis was? Zijn/haar vuile afwas staat er nog en ook de was slingert in het rond. Can you not?

Altijd-feestende huisgenoot

Vergis je niet, dit is niet hetzelfde als de luidruchtige huisgenoot! Dit persoontje is overdag stil, verdacht stil! Kater aan het uitslapen, wellicht? Maar ’s nachts komt dit feestbeest uit zijn/haar hol. Ineens komen er overal vrienden vandaan en voor je het weet zit je middenin een heus huisfeest. In het weekend heel gezellig, maar op een maandag? Thanks, but no thanks!

Klagende huisgenoot

In het algemeen zijn klagende mensen al vervelend, maar een klagende huisgenoot is van een heel nieuw niveau. Bij deze personen is niets, maar dan ook echt niets, goed. Het liefst kom je deze persoon niet tegen in huis, en zodra je een Whatsapp ontvangt van deze persoon weet je al hoe laat het is.  Het allermooiste: zelf doet deze klaaggraag helemaal niets in huis

Herken jij één (of meerdere) van je huisgenoten of stiekem jezelf in deze bovenstaande voorbeelden?

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.