Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

  • Nicolaas Ruychaverstraat - Utrecht

    Welkom in ons huis op de Nicolaas Ruychaverstraat! Het huis bestaat uit 3 verdiepingen en de 1e etage komt vrij. Er wonen 2 werkenden op de andere etages, beide werkend en daarom zijn we ook op zoek maar een werkend persoon. De etage is een jaar geleden gerenoveerd en is er een nieuwe badkamer en…
    Interesse in deze kamer/woning? Reageer direct

Bekijk ook deze kamers in Utrecht

Bagdaddreef - Utrecht

Van Limburg Stirumstraat - Utrecht

Hoveniersstraat - Utrecht

Krijtstraat - Utrecht

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.