Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

  • Milosdreef - Utrecht

    Per 17 februari ben ik op zoek naar een medehuurder voor dit appartement in Overvecht. Het is een lekker ruim appartement met een derde kamer die we nog op een eigen manier kunnen inrichten. Ik ben zelf net aan het werk en het lijkt mij leuk om op z'n tijd samen te eten of een biertje te doen, maar…
    Interesse in deze kamer/woning? Reageer direct

Bekijk ook deze kamers in Utrecht

Houtensepad - Utrecht

Bataviastraat - Utrecht

Choorstraat - Utrecht

Verlengde Hoogravenseweg - Utrecht

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.