Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Kamers in Utrecht

Ga je studeren in de Domstad en wil je direct in Utrecht op kamers? Kamers in en rondom het centrum van Utrecht zijn het populairst. Utrecht biedt een ruim kameraanbod op deze A-locaties. Het is goed om te bepalen wat je wensen voor een kamer zijn. Wil je alleen wonen in Utrecht - in een studio appartement - of liever met huisgenoten? Vind je hospiteeravonden geen probleem of vind je liever een kamer in Utrecht zonder hospiteren? Of kies je voor spot goedkope kamers en ga je voor antikraak? Welke kamer je ook zoekt, als je in Utrecht wil wonen is het handig om te weten waar je het beste kunt beginnen met zoeken. We helpen graag met het vinden van mooie kamers in Utrecht!

1. Huurzone

2. Direct Wonen

3. Huurstunt

 

Is ‘op kamers’ in Utrecht iets voor mij?

Misschien twijfel je nog of je als nieuwbakken student een kamer in Utrecht wil huren. Je bent bang om je moeders stoofschotel, je vaders commentaar bij studio sport of die welbekende ruzie met je zusje te missen. Je zal de badkamer moeten gaan delen met leeftijdgenoten en dat is niet altijd even fijn. Het zal ook niet de nieuwste badkamer zijn. Het toilet en douche zal je zelf moeten schoonmaken en daar wordt niemand vrolijk van.We kunnen ons voorstellen dat verhuizen naar een studentenkamer in het dynamische Utrecht een grote stap is. Onze ervaring? ‘Op kamers gaan’ verrijkt  – hoe cliché het ook klinkt – je studententijd. Je studentenhuis wordt de gezellige thuisbasis met medestudenten die zich in dezelfde levensfase als jij bevinden. Je huisgenoten ervaren en ontdekken net als jij: thuis komen na een lange college dag, tentamenstress, sociale codes rondom ‘scharrels’ en het overwinnen van heftige katers.

Nog steeds second thoughts over verhuizen naar de grote stad? In het artikel ‘waarom studeren in Utrecht’ hopen we je te overtuigen om een kamer in Utrecht te zoeken.

Ik ben overtuigd. Hoe vind ik mijn ideale kamer in Utrecht als student?

Je bent eruit: je gaat tijdens je studententijd in Utrecht wonen! Een ideale kamer in Utrecht vinden is een uitdagende zoektocht. De Domstad van Nederland biedt een ruim assortiment aan kamers, appartementen, studio's en studentenhuizen. Klein detail: je bent niet de enige die op zoek is naar een kamer in Utrecht. Elk jaar starten 15.000 nieuwe studenten hun studietijd in deze stad. Even slikken dus,: you’ve got some competition.

Lucky you! In onderstaand overzicht hebben we het laatste kameraanbod in Utrecht op een rij gezet. Zijn deze Utrechtse kamers niet wat je zoekt? We schreven eerder een artikel met zoektips voor het vinden van een kamer in Utrecht.

Direct naar kamers in Utrecht

Maandelijks de nieuwste kamers in Utrecht in je mail

Wil jij maandelijks een overzicht van de nieuwste kamers in Utrecht? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Je krijgt van ons dan het overzicht van de beste (antikraak) kamers in en rondom Utrecht!

Aanmelden nieuwsbrief kameraanbod

Kamer toevoegen?

Wil je jouw kamer(s) ook in ons overzicht? Meld deze dan aan middels onderstaande button

Aanmelden kamer

Kamers in Utrecht

Kamers in Utrecht

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.