Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Milou
Milou

Tijdens mijn afstuderen ben ik begonnen met het schrijven van blogs. Inmiddels ben ik afgestudeerd en aan het ontdekken ‘wat nu verder’. Over een aantal maanden vlieg ik naar Azië en begin ik aan mijn reis door Maleisië, Vietnam en Indonesië. Of ik nog ga doorstuderen? Ik denk het wel! Het is al jaren mijn droom om documentairemaakster te worden, dus wie weet is een filmopleiding de nieuwe stap in mijn leven. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de content- en social planning en de coördinatie van commerciële partnerships. Daarnaast schrijf ik regelmatig blogs!

Heb je een vraag? Mail mij dan op bloggers@studentensteden.nl t.a.v. Milou

Lees hieronder al mijn blogs!

Alle blogs van Milou


 • Deel je favoriete reiservaring en maak kans op een studiebeurs

  Het TravelBird studiebeurs en stageprogramma is gelanceerd met als doel opzoek te gaan naar getalenteerde en creatieve mensen om het team te versterken. • Do’s & don’ts van het studentenleven

  Het studentenleven is meer dan alleen studeren. Je gaat voor het eerst op kamers. Je zorgt voor je eigen financiën. Je maakt nieuwe vrienden en vindt misschien wel een nieuwe liefde.... • Hoe is het om antikraak te wonen (interview)

  Maya is een 22 jarige communicatie student die een tijdje antikraak heeft gewoond. Twijfel jij nog of je antikraak wil wonen? Wij hebben Maya ondervraagd hoe het haar beviel en wat zij de voor-en nadelen vindt. • Alles wat jij wilt weten over een ontgroening!

  De ontgroening is niet altijd een pretje, maar ik ga je vertellen wat het in grote lijnen inhoudt zodat je stiekem al een beetje voorbereid bent. Jij komt die dagen lachend door! • De mooiste studentenhuizen van de wereld

  Geen zin om naar buiten te gaan? Daar hoeven deze studenten zich niet druk om te maken. Met een korte wandeling naar het einde van de gang kunnen zij genieten van verschillende faciliteiten die het studentenhuis te bieden heeft. Wij delen hier de mooiste studentenhuizen van de wereld met jou! • Bizar verhaal: opgelicht

  Een tijdje terug wilde ik graag naar een festival, maar helaas waren alle kaarten al uitverkocht. Daarom ging ik een week van tevoren op de Facebookpagina van dit festival kijken of er misschien kaartjes verkocht werden. • 3 heerlijke budgetrecepten onder de €5,-

  Lekker en gezond koken hoeft niet altijd duur te zijn. Door de juiste ingrediënten te kopen kom je bijvoorbeeld al een heel eind. Met deze tips in je achterhoofd volgen hieronder drie lekkere budgetrecepten voor 2 personen onder de €5,-. • Let op: online kaartjes kopen

  Opgelicht worden is nooit leuk, maar laatst ben ik opgelicht voor €450 euro. In dit artikel geef ik tips, zodat jullie dit hopelijk niet overkomt! • 5 life hacks waar je veel geld mee bespaard

  Aan het einde van de maand vraag ik me altijd af waar mijn geld is gebleven. Herken je dit? Lees dan vooral het artikel hieronder! • De leukste festivals in Utrecht!

  Misschien heb je aardig moeten buffelen voor je tentamens, misschien had je aan een avondje doorhalen genoeg. Hoe dan ook, de vakantie is begonnen of is ieder geval al bijna aan te raken. Tijd om jezelf te belonen met een zomer vol dansjes, drankjes en fijne deuntjes. In die overvolle festivalagenda helpen we je graag een beetje op weg met de tofste feestjes waar je bij moet zijn geweest! • Hoe vind je een stage?

  Het vinden van een stage kan soms nog een flinke uitdaging zijn. Het is belangrijk dat je alle dingen die je op school geleerd hebt in de praktijk kunt leren toepassen. Wij geven jou tips die kunnen helpen met het vinden van een stage! • Ontdek de hotspots voor studenten in Utrecht!

  Het is misschien wel de populairste studentenstad van Nederland aan het worden: Utrecht! Een bruisend studentenleven, knus karakter en ontelbare studie- en studentenverenigingen, Utrecht heeft het allemaal. • Bijna 18?! Wat moet je regelen..

  Op het moment dat je 18 wordt ben je ineens verplicht om allerlei zaken op orde te krijgen en te regelen. Leuk is het niet maar het betekent wel dat je zelfstandig wordt en volwassen! Om je een handje te helpen laten wij je zien wat je allemaal moet regelen en waar je dit moet regelen voordat je 18 wordt! • 7 Tips om je kamer met beperkt budget in te richten

  In dit artikel lees je alles over hoe jij het beste je studentenkamer kunt richten! • Nieuwe update! Wat ga jij doen met OUD EN NIEUW?

  Het nieuwe jaar gaat bijna van start.. Maar zoals elk jaar vraagt iedereen zich altijd af: Wat gaan we doen? Wat gaan je vrienden doen? Welke feestjes zijn er? In dit artikel geven wij jou handige tips om het nieuwe jaar spetterend in te gaan! • Geld verdienen door mee te denken?

  AmsterdamStudentenstad.nl zoekt studenten die samen met andere studenten de nieuwste producten/diensten/gadgets/apps van een bedrijf willen testen ...en daar krijg je nog betaald voor ook! • Waarom lid worden bij een studentenvereniging?

  Ga je beginnen met studeren in Utrecht? Dan kom je tijdens de UIT alle studentenverenigingen van Utrecht wel tegen. De vraag is dan natuurlijk, wil jij lid worden bij een studentenvereniging? • Deel je favoriete reiservaring en maak kans op een studiebeurs!

  Het TravelBird studiebeurs en stageprogramma is gelanceerd met als doel opzoek te gaan naar getalenteerde en creatieve mensen om het team te versterken. Inmiddels nemen al 346 universiteiten en hogescholen uit 33 verschillende landen mee aan het programma! • Vijf gezonde ontbijtjes die iedereen kan maken!

  Is jouw lichaam al klaar voor de zomer? Dit zijn 5 gezonde, makkelijke ontbijtjes die je erbij kunnen helpen! • Ontgroening

  Lees in dit artikel alles over de ontgroening! • Calorieën verbranden doe je zo!

  Nu ook de zon om de hoek komt kijken en de temperaturen stijgen, is de kans groot dat de kledingstukken steeds korter en minder worden. De vraag is dan natuurlijk: is jouw lichaam al zomer klaar?