Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Vakantiewerk IKEA Delft

Ben jij deze zomer opzoek naar vakantiewerk en ben je minimaal 4 weken aaneengesloten (starten op 1 juli, 15 juli of 1 augustus) beschikbaar in de zomervakantie (1 juli t/m 31 augustus)? Bij IKEA in Delft zoeken we vakantiekrachten voor verschillende afdelingen. Deze vakantiebaan is voor 24 uur per week en laat dus nog voldoende tijd over voor andere leuke activiteiten in de zomer. Je werktijden zijn afhankelijk van de afdeling waar je gaat werken, van de vroege ochtend (starten om 05:00) tot de late avond (tot 01:00) en er wordt ook in het weekend gewerkt.  Goed om te weten: als je werkt in de vroege ochtend, in de avond of tijdens het weekend ontvang je toeslagen van 50% tot 100% bovenop je salaris. Tijdens je werk leer je meer over IKEA en onze producten zodat jij onze klant kan helpen of zorgt dat de klant een prettige winkelervaring heeft. 
 
Wat ga je doen? 
Je zorgt er voor dat de klanten deze zomer een geweldige klantenervaring hebben!  
Als vakantiekracht zorg je dat de afdeling waar jij staat netjes, bijgevuld en voorzien is van prijzen. Je bent dus actief in de weer op de afdeling met de producten. Maar ook met de klant, die verschillende vragen heeft over het assortiment en de winkel. 
 
Wat kan jij van IKEA verwachten? 

  • Een gezellig team met leuke collega’s. 
  • Naast een bruto uurloon van minimaal € 11,58,- (LET OP, ben je nog geen 21 jaar, dan verdien je het jeugdloon) ontvang je leuke extra’s zoals toeslagen op vroege ochtenden, avonden en weekenden die kunnen oplopen tot wel 100%.  

Solliciteer direct!