Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Support Consultant bij Van Loenen Consultancy (Zoetermeer)

Over Van Loenen Consultancy

Bureau met techneuten die projecten begeleiden en ondersteunen vanuit de Systems Engineering (SE) methodiek. No-nonsense SE’ers die het verschil maken in projectorganisaties. Wij denken en doen SE. Onze focus ligt daarbij met name op het inrichten en toepassen van innovatieve software. Wij werken vanuit de missie om door inzet van onze kennis en kunde onze klanten succesvoller te laten zijn. Onze klanten zijn met name actief in de GWW-sector: zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers van infrastructurele projecten.

Wie gaat met ons de uitdaging aan?

Het dienstenaanbod groeit mee met de organisatie. Naast het leveren van de SE consultants leveren we ook support diensten. Onze support consultants zijn breed inzetbaar. Werkzaamheden varieren van het uitwerken van de modellen in de sofware applicatie Relatics tot begeleiden van projectmedewerkers in het gebruik van de software of het ondersteunen bij hun werkzaamheden. Wij werken met name vanuit ons kantoor in Zoetermeer. Concreet zoeken we meerdere collega's die ons daarbij gaan helpen:

Support Consultant
(vanaf 16 uur tot 40 uur)

Werkzaamheden zijn veelzijdig:
Je hebt direct contact met klanten. Helpt hen met vragen rondom gebruikersbeheer, voorbereiden en uitvoeren van data imports, definiëren en uitwerken van queries en rapportages. Daarnaast werk je ook samen met andere consultants aan ontwikkelopdrachten voor klanten in diverse sectoren.

Het profiel van een Support Consultant is heel divers:

  • Bij voorkeur vanaf 3ejaar student op HBO of WO denk niveau,
  • Ervaring met Excel,
  • Kennis van of interesse in Systems Engineering is een pré,
  • Motivatie om ontbrekende vaardigheden zich eigen te maken.

Wij werken vanuit onze visie, missie en vooral vertrouwen. We bouwen het liefst aan langdurige samenwerkingen waarbij doorgroeien binnen onze organisatie de ambitie is.

Ben jij die potential die graag zijn of haar neus steekt in wellicht nog onbekend terrein? Stuur je CV met begeleidend schrijven naar info@van-loenen.org. Heb je vragen over de door ons aangeboden functie? Spreek je graag eerst mee andere support consultant om zijn ervaring te horen? Neem dan contact op via 079-7850353.

Deze functie is uitstekend geschikt voor studenten van Technische Bestuurskunde of Maritieme Techniek. Heb je een periode minder vakken of ben je voor langere tijd beschikbaar? Kies dan voor een relevante bijbaan! Verschillende studiegenoten werken al bij ons: we brengen je desgewenst met ze in contact om wat meer informatie te krijgen!