Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Customer Care Agent bij snelgroeiende e-commerce startup!

Zoek je een toffe bijbaan waar je werkt met jonge ambitieuze mensen? Wil je ervaring opdoen bij een succesvolle e-commerce startup? En zie je het wel zitten om dagelijks onze klanten een blij te maken? Kom werken bij NADUVI!

Bij NADUVI doen we er alles aan om onze klanten gelukkig te maken en ons doel is om iedereen te laten glimlachen. Je lost vragen en problemen op van klanten die meubels of decoraties hebben gekocht via ons platform. Sommige vragen zijn complexer dan andere en daarom wordt creativiteit gewaardeerd! Als teamlid van onze klantenservice draag je bij om de beste klantervaring te bieden. Jij bent het gezicht van NADUVI! Dit kan op flexibele basis, vanaf ca. 16 uur per week. Elke twee weken maken we samen met alle teamleden een planning voor de komende 2 weken. Ideaal in combinatie met je studie en sociale leven!

De perks:

? elke 2 weken flexibel roosteren

? eerste maand op kantoor inwerken, erna combi thuis werken + kantoor

? verschillende shifts: overdag, weekenden, avonden

? maandelijkse pizza night met Klantenservice team

? NADUVI borrels, onze nu al legendarische jaarlijkse Summer/Christmas party, wekelijkse bootcamp en binnenkort weer goede lunch op kantoor

? je kan snel doorgroeien in salaris en verantwoordelijkheden! 

Over NADUVI

Werken bij NADUVI heeft impact. Na het succesvol binnenhalen van een financieringsronde, het winnen van talloze prijzen, b.v. 'Best Starter' en met al meer dan 200 merken aan boord in het eerste jaar dat we onze website lanceerden, zijn we nu klaar voor de volgende stap! Met een snelgroeiend team van meer dan 65 ambitieuze jonge talenten en een zeer ervaren managementteam transformeren we van start-up naar scale-up. Ben jij op zoek naar een (bij)baan waar jouw inzet leidt tot de beste klantervaring? Welkom bij NADUVI!