Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Bijbaan in Utrecht

Ga je als student in Utrecht wonen en ben je op zoek naar een bijbaan? Dan is het goed om van te voren te weten wat een bijbaantje inhoudt en welke bijbaan in Utrecht geschikt voor jou is. Misschien twijfel je nog om een bijbaan te nemen als je in Utrecht woont. In deze bruisende stad krijg je het druk met het studentenleven en het bezoeken van leuke feestjes. Wij adviseren tóch om tijd te investeren in een bijbaan in Utrecht. Tijdens je studententijd start je met de opbouw van je netwerk en je bouwt aan je eerste werkgerelateerde 'skills'. We vertellen je waarom het handig is om werkervaring op te doen naast je studie. 

Waarom is een bijbaan belangrijk?

Een bijbaan is belangrijk voor: het opbouwen van je netwerk en het opdoen van geschikte werkervaring. Je leert tijdens je bijbaan veel mensen kennen. Handig als je in de toekomst op zoek gaat naar een startersfunctie. Werkervaring naast je studie wordt door werkgevers altijd als positief gezien. Je komt hiermee over als een ondernemend persoon en een student die van aanpakken houdt en dat is altijd een lekkere binnenkomer. Succes met solliciteren dus! Maar, hoe vind je een geschikte bijbaan in Utrecht? We helpen je verder.

Hoe vind ik een bijbaan in Utrecht als student?

Je bent eruit: je gaat op zoek naar een bijbaan in Utrecht! De eerste vraag die je moet beantwoorden als je de ideale job wilt vinden: waar ben je naar op zoek? Kies je voor een bijbaan die opvalt op je cv? Orienteer je dan op studiegerelateerde bijbanen. Vind je het geen probleem om een bijbaan in de avond te hebben? Ga dan voor een bijbaan in of rondom het stadscentrum van Utrecht. Zo sta je binnen 5 minuten midden in het uitgaansleven van de binnenstad. Je kunt na je werk direct door en uitgaan in Utrecht in de leuke barren en kroegen met je collega's!

Flexibele en vaste bijbaan in Utrecht en omgeving

Tijdens je studie op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie? Wij bieden jou het complete overzicht van Utrecht! Bekijk de vacatures en reageer om direct in contact te komen met de aanbieder. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste bijbanen in en rondom Utrecht? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en vink '(bij)banen' aan!

Aanmelden vacature update

Vacature toevoegen

Jouw vacature ook hier? Plaats hem snel en gemakkelijk op UtrechtStudentenstad.nl en vindt een student voor de functie! Reacties op de vacature komen direct bij jou terecht, zonder tussenkomst van UtrechtStudentenstad.nl!

Vacature plaatsen!

Bijbanen in Utrecht

 • Ben jij goed in klantcontact, thuiswerken voor 8 euro per uur!

  Ben jij goed in klantcontact, thuiswerken voor 8 euro per uur!

  Bij Online Shopper is er plaats voor talent! Voel jij je thuis in de dynamiek van de retail en ben je op zoek naar een meewerkstage waarbij je je carrière kansen vergroot?

 • Customer Care Agent bij snelgroeiende e-commerce startup!

  Customer Care Agent bij snelgroeiende e-commerce startup!

  Zoek je een toffe bijbaan waar je werkt met jonge ambitieuze mensen? Wil je ervaring opdoen bij een succesvolle e-commerce startup? En zie je het wel zitten om dagelijks onze klanten een blij te maken? Kom werken bij NADUVI!

 • Stagiair onderzoek beweeginterventie hoogbegaafde en dubbel-bijzondere kinderen

  Stagiair onderzoek beweeginterventie hoogbegaafde en dubbel-bijzondere kinderen

  Het Mulier Instituut zoekt een Stagiair onderzoek beweeginterventie hoogbegaafde en dubbel-bijzondere kinderen

 • Meewerkstagiair Development Vrienden (m/v/x)

  Meewerkstagiair Development Vrienden (m/v/x)

  Het Rijksmuseum is het museum van Nederland voor kunst en geschiedenis met een collectie van ruim 1 miljoen objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. Wij staan midden in de maatschappij, dat uit zich bijvoorbeeld in onze samenwerkingspartners en tentoonstellingen maar ook doordat wij vanuit meerdere perspectieven willen verzamelen en de collectie belichten. Wij streven naar diversiteit in onze teams om dit te realiseren.

 • Fit Boutiqs Personal Coach (Fitness instructeur/Personal trainer)

  Fit Boutiqs Personal Coach (Fitness instructeur/Personal trainer)

  Wil jij werken in een jonge gedreven organisatie met een echte ‘fitchanger’ mentaliteit, een bedrijf die iedereen blijvend in zijn of haar kracht wil zetten? Heb jij affiniteit met sport en help jij graag mensen het beste uit zichzelf te halen? Solliciteer!

 • Bijbaan Fotofabriek Groningen

  Bijbaan Fotofabriek Groningen

  Wil jij naast je studie nog wat extra bijverdienen en tegelijkertijd serieuze werkervaring opdoen voor de toekomst? Fotofabriek is een organisatie die constant een groei doormaakt en eigenlijk altijd op zoek is naar parttime medewerkers voor in onze productie!

 • Helpdesk Medewerker bij Caiway

  Helpdesk Medewerker bij Caiway

  Help, Netflix doet het niet meer! Ben jij de technische held die vrienden en familie bellen bij tv- of internetproblemen? En wil je lekker werken in o.a. de avonden? Ga dan aan de slag bij Caiway en krijg meer dan een schouderklopje!

 • Flexibel studentenwerk: Klantadviseur bij Essent

  Flexibel studentenwerk: Klantadviseur bij Essent

  Ben je toe aan een goed betaalde bijbaan die flexibel genoeg is voor naast je studie? En wil je in een (studenten)team werken met gezellige collega's? Ga dan aan de slag als Klantadviseur bij Essent! Met jouw communicatie skills eindig je elk gesprek met een lach en spek je ook nog eens je eigen portemonnee. Klinkt goed toch?

 • Festival Crew

  Festival Crew

  Zonder vrijwilligers bestaat er geen DW festival weekend, dus zijn opzoek naar jou!

  Op 9,10 en 11 juli 2021 staan we met een prachtig vol programma over duurzaamheid in Utrecht.

 • Flexibele hulp gezocht met het bevoorraden van de Utrechtse Horeca!

  Flexibele hulp gezocht met het bevoorraden van de Utrechtse Horeca!

  Utrechtse student(e), kom jij ons helpen zodat de Utrechtse horeca weer volop kan draaien? GEPU, al 45 jaar een Utrechtse horeca groothandel en familiebedrijf, is op zoek naar diverse, flexibel inzetbare, medewerkers (v/m):