Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Bijbaan in Utrecht

Ga je als student in Utrecht wonen en ben je op zoek naar een bijbaan? Dan is het goed om van te voren te weten wat een bijbaantje inhoudt en welke bijbaan in Utrecht geschikt voor jou is. Misschien twijfel je nog om een bijbaan te nemen als je in Utrecht woont. In deze bruisende stad krijg je het druk met het studentenleven en het bezoeken van leuke feestjes. Wij adviseren tóch om tijd te investeren in een bijbaan in Utrecht. Tijdens je studententijd start je met de opbouw van je netwerk en je bouwt aan je eerste werkgerelateerde 'skills'. We vertellen je waarom het handig is om werkervaring op te doen naast je studie. 

Waarom is een bijbaan belangrijk?

Een bijbaan is belangrijk voor: het opbouwen van je netwerk en het opdoen van geschikte werkervaring. Je leert tijdens je bijbaan veel mensen kennen. Handig als je in de toekomst op zoek gaat naar een startersfunctie. Werkervaring naast je studie wordt door werkgevers altijd als positief gezien. Je komt hiermee over als een ondernemend persoon en een student die van aanpakken houdt en dat is altijd een lekkere binnenkomer. Succes met solliciteren dus! Maar, hoe vind je een geschikte bijbaan in Utrecht? We helpen je verder.

Hoe vind ik een bijbaan in Utrecht als student?

Je bent eruit: je gaat op zoek naar een bijbaan in Utrecht! De eerste vraag die je moet beantwoorden als je de ideale job wilt vinden: waar ben je naar op zoek? Kies je voor een bijbaan die opvalt op je cv? Orienteer je dan op studiegerelateerde bijbanen. Vind je het geen probleem om een bijbaan in de avond te hebben? Ga dan voor een bijbaan in of rondom het stadscentrum van Utrecht. Zo sta je binnen 5 minuten midden in het uitgaansleven van de binnenstad. Je kunt na je werk direct door en uitgaan in Utrecht in de leuke barren en kroegen met je collega's!

Flexibele en vaste bijbaan in Utrecht en omgeving

Tijdens je studie op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie? Wij bieden jou het complete overzicht van Utrecht! Bekijk de vacatures en reageer om direct in contact te komen met de aanbieder. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste bijbanen in en rondom Utrecht? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en vink '(bij)banen' aan!

Aanmelden vacature update

Vacature toevoegen

Jouw vacature ook hier? Plaats hem snel en gemakkelijk op UtrechtStudentenstad.nl en vindt een student voor de functie! Reacties op de vacature komen direct bij jou terecht, zonder tussenkomst van UtrechtStudentenstad.nl!

Vacature plaatsen!

Bijbanen in Utrecht

 • Testafnemer op events!

  Testafnemer op events!

  Wil jij helpen in de strijd tegen Covid-19 en ben je tevens op zoek naar een flexibele bijbaan die goed op je CV staat? ViaMedica, intermediair voor medici, is benaderd om studenten te zoeken voor de afname van PCR testen (Coronatesten via de neus/mond) in de regio Rotterdam, Noord-Brabant en Zeeland.

 • Intern iOS Development

  Intern iOS Development

  INTK is an ambitious studio based in Utrecht (25 minutes from Amsterdam). We are specialized in developing digital strategies for cultural organisations.

 • .Net Developer

  .Net Developer

  Ben jij gepassioneerd over stabiele, veilige en goed onderhouden software? Wil je samen met een team vol techneuten werken aan de meest innovatieve SaaS-oplossingen voor onze klanten? Dan ben jij wellicht onze nieuwe .NET Developer!

 • Skilled Servicedesk medewerker

  Skilled Servicedesk medewerker

  Bij Xebic Onderwijs BV zijn we opzoek naar een Skilled Servicedesk medewerker om ons team te komen versterken.

 • Promotor goede doelen

  Promotor goede doelen

  Bij Streetwise werf je donateurs voor goede doelen, zoals Plan Nederland, Unicef en de Hartstichting. Samen met je collega’s en vrienden ga je de straat op om het verschil te maken!

 • Word Kijkcoach bij het LAM

  Word Kijkcoach bij het LAM

  De mooiste werkervaring doe je op in het LAM museum: word Kijkcoach!

 • Studentikoze marketing/communicatie topper (stage)

  Studentikoze marketing/communicatie topper (stage)

  Zoek jij een leuke marketing/communicatie stage bij een jong en snel groeiend bedrijf in het centrum van Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 • Trainer in het onderwijs

  Trainer in het onderwijs

  Hee jij daar! Ben je op zoek naar een bijbaan met impact? Heb je daarnaast ook een passie voor onderwijs en persoonlijke ontwikkeling? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

 • Assistent verhuur makelaar

  Assistent verhuur makelaar

  Spreekt het je aan om te werken in een commerciële omgeving waarin je Als klantvriendelijke assistent verhuurmakelaar een bijdrage levert zodat zowel verhuurders als huurders tevreden zijn?

 • Wie helpt Agua Skin Institute met onze digitale sales en marketing?

  Wie helpt Agua Skin Institute met onze digitale sales en marketing?

  Bij Agua Skin Institute in het centrum van Eindhoven vinden we een hartelijke ontvangst, gastvrijheid en persoonlijke aandacht vanzelfsprekend. Wij werken met toonaangevende merken, de beste producten en de nieuwste technologieën.