Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Studenten bijbaan in Utrecht

Ga je als student in Utrecht wonen en ben je op zoek naar een studenten bijbaan? Dan is het goed om van te voren te weten wat een bijbaantje inhoudt en welke bijbaan in Utrecht geschikt voor jou is als student. Misschien twijfel je nog om een bijbaan te nemen als je in Utrecht woont. In deze bruisende stad krijg je het druk met het studentenleven en het bezoeken van leuke feestjes. Wij adviseren tóch om tijd te investeren in een bijbaan in Utrecht. Tijdens je studententijd start je met de opbouw van je netwerk en je bouwt aan je eerste werkgerelateerde 'skills'. We vertellen je waarom het handig is om werkervaring op te doen naast je studie. 

Check direct de studenten bijbaan vacatures in Utrecht

Waarom is een bijbaan belangrijk?

Een studenten bijbaan is belangrijk voor: het opbouwen van je netwerk en het opdoen van geschikte werkervaring. Je leert tijdens je bijbaan veel mensen kennen. Handig als je in de toekomst op zoek gaat naar een startersfunctie. Werkervaring naast je studie wordt door werkgevers altijd als positief gezien. Ook bouw je een mooi cv met werkervaring op. Je komt hiermee over als een ondernemend persoon en een student die van aanpakken houdt en dat is altijd een lekkere binnenkomer. Succes met solliciteren dus! Maar, hoe vind je een geschikte studenten bijbaan in Utrecht? We helpen je verder.

Hoe vind ik een bijbaan in Utrecht als student?

Je bent eruit: je gaat op zoek naar een bijbaan in Utrecht! De eerste vraag die je moet beantwoorden als je de ideale job wilt vinden: waar ben je naar op zoek? Kies je voor een bijbaan die opvalt op je cv? Oriënteer je dan op studiegerelateerde bijbanen. Vind je het geen probleem om een bijbaan in de avond te hebben? Ga dan voor een bijbaan in of rondom het stadscentrum van Utrecht. Zo sta je binnen 5 minuten midden in het uitgaansleven van de binnenstad. Je kunt na je werk direct door en uitgaan in Utrecht in de leuke barren en kroegen met je collega's!

Flexibele en vaste bijbaan in Utrecht en omgeving

Tijdens je studie op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie? Wij bieden jou het complete overzicht van Utrecht! Bekijk de vacatures en reageer om direct in contact te komen met de aanbieder. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste bijbanen in en rondom Utrecht? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en vink '(bij)banen' aan!

Aanmelden vacature update

Studenten vacature toevoegen?

Jouw vacature voor een studenten bijbaan in Utrecht ook hier? Plaats hem snel en gemakkelijk op UtrechtStudentenstad.nl en vind een student voor de functie! Reacties op de studenten vacature komen direct bij jou terecht, zonder tussenkomst van UtrechtStudentenstad.nl!

Vacature plaatsen!

Studenten bijbanen & andere vacatures in Utrecht

Bijbanen in Utrecht

 • Veldmedewerker SMP onderzoek

  Veldmedewerker SMP onderzoek

  Wil jij je ecologische soortenkennis uitbreiden? Ben je flexibel én ook nog op zoek naar een unieke (bij)baan? Lees snel verder!

 • Kistdrager (Meerdere locaties)

  Kistdrager (Meerdere locaties)

  Ben jij op zoek naar een betekenisvolle en eervolle bijbaan? Dan is de functie van Drager bij De Helpende Hand b.v. iets voor jou!

 • Commerciële bijbaan bij Budget Thuis

  Commerciële bijbaan bij Budget Thuis

  Fair enough, als student staat je opleiding op de eerste plaats. Al neemt dit natuurlijk niet weg dat je ook graag tijd en geld over hebt om leuke dingen te kunnen doen.

 • Medewerker banqueting in Amsterdam

  Medewerker banqueting in Amsterdam

  Zoek jij een rol waarin jouw gastvrijheid en servicegerichtheid centraal staan? Als medewerker banqueting speel je een belangrijke rol in het verzorgen van een onvergetelijke ervaring voor alle medewerkers en gasten die hier op bezoek komen.

 • Commerciële bijbaan in Sittard

  Commerciële bijbaan in Sittard

  De drang om altijd het onderste uit de spreekwoordelijke kan te halen, die voel je ook binnen je carrière. En dus ben je toe aan een stap die bij die ambities past

 • Junior sales medewerker (bijbaan)

  Junior sales medewerker (bijbaan)

  Een spelletje op de zondagmiddag is voor jou nooit zomaar een spelletje. Dan moet er gewonnen worden ook. Een tussenweg is er niet.

 • Klantenservice medewerker in hartje Amsterdam

  Klantenservice medewerker in hartje Amsterdam

  Jij kan luisteren als geen ander en wanneer je vrienden raad nodig hebben, weten ze direct wie ze moeten bellen. Zit ik een beetje in de buurt? Dan is een bijbaan als klantenservice medewerker jou mogelijk op het lijf geschreven.

 • Medewerker burgerzaken bijbaan

  Medewerker burgerzaken bijbaan

  Op zoek naar een betekenisvolle (bij)baan waarbij je veel contact hebt met mensen? Dan kan dit zeker wat voor jou zijn!

 • Verkoopadviseur Kok Fietsen Utrecht

  Verkoopadviseur Kok Fietsen Utrecht

  Ben je een fietsliefhebber op zoek naar een leuke en sportieve baan in een fietsenwinkel in Utrecht?

 • Bootcamp Trainers Gezocht in Amsterdam

  Bootcamp Trainers Gezocht in Amsterdam

  Altijd al Bootcamp Trainer willen worden maar geen certificaat? Je kan nu de opleiding volgen bij Bootcamp Tai in Amsterdam.