← Terug naar overzicht

Communicatie/marketing bijbaan - Splash

Beschrijving

Ben je student Marketing/Communicatie of denk je dat je daar stiekem heel goed in bent? En wil je de komende 4-6 maanden de communicatiemanager bij Splash ondersteunen? Laat dan van je horen.

Wat zoeken we?

Een hands-on kracht die het een uitdaging vindt om Splash nóg bekender te maken. Je ondersteunt en bent uitvoerend werkzaam. Maar natuurlijk is je eigen inbreng van harte welkom! Tijden zijn in overleg in te delen en de functie is voor ongeveer 10-15 uur per week. Blijkt jouw inbreng echt onmisbaar te zijn de komende maanden? Dan is het bespreekbaar om langer te blijven!

Over Splash

Zoals wel meer geniale ideeën ontstond ook Splash Lease op de achterkant van een bierviltje. Tijdens een van hun vele kroegavonden tekenden twee studenten in 1989 de ruwe schets uit voor wat nu Splash Lease is.

Talloze ideeën over hun eigen toekomst vlogen die avond over tafel. De briljante ingeving om wasmachines aan studenten te gaan verhuren zorgde de volgende ochtend nog steeds voor inspiratie en energie. Daar moest iets mee gedaan worden…

We vinden het natuurlijk belangrijk dat jij als student apparatuur van de beste kwaliteit krijgt. Daarom bieden we bij alle abonnementen ook een uitgebreide service. We werken daarbij met vaste partners voor reparaties en transport.

Ons kantoor zit in Utrecht op 10 minuten fietsen vanaf de Uithof en 10 minuten vanaf Utrecht CS.

Interesse?

Interesse in om bij ons te komen werken? Stuur dan een mailtje met jouw motivatie en CV naar Marije@splash.nl t.a.v. Marije de Groot.

Tot snel bij ons op kantoor!

Ik wil deze bijbaan!

Meer bijbanen en stages uit Utrecht e.o.